Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Politie NW-Friesland houdt verkeersactieweek: 148 bekeuringen

Politie NW-Friesland houdt verkeersactieweek: 148 bekeuringen

HARLINGEN- In de week van 8 t/m 14 januari heeft Politie Noordwest Friesland een verkeersactieweek gehouden binnen het bewakingsgebied van team Noordwest, de gemeenten Harlingen en de Waadhoeke (o.a. Franeker).

De controle werd uitgevoerd met personeel van het eigen team en een (royale)ondersteuning van team INFRA/DROS uit Leeuwarden. Naast opvallende politievoertuigen en motoren werden er ook onopvallende (video)voertuigen ingezet. Er werd repressief gecontroleerd op snelheid, zowel binnen - als buiten de bebouwde kom, gebruik autogordel, telefoon vasthouden tijdens het rijden en overige gedragingen in strijd met het RVV1990. Tevens werd er gecontroleerd op op zwaar vervoer, bromfietsen en landbouwverkeer. In totaal werden er 148 bekeuringen uitgeschreven. In alle gevallen werden de bestuurders staande gehouden.

Bron: Politie.nl