Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vermiste man Franeker overleden aangetroffen

Vermiste man Franeker overleden aangetroffen

FRANEKER- De 26-jarige man uit Soest die sinds zondag vermist was in Franeker is donderdagmiddag door de politie dood aangetroffen in het water in het Van Harinxmakanaal in Franeker. Dit heeft de politie bevestigd. Op zondagavond 29 april om 18.40 uur kreeg de politie een melding dat een persoon vermist zou zijn.

Hij was met een paar vrienden in een zeilboot in de jachthaven aan de Frisia in Franeker. Daarna werd niets meer van hem vernomen. De politie startte een onderzoek om te achterhalen wat er is gebeurd. In de dagen na de vermissing werd een grote zoekactie in en en rondom Franeker opgezet. Donderdagochtend werden naast een dregteam van de politie en duikers van de Koninklijke Marine ook een politiehelikopter ingezet. In de middag werd het levenloze lichaam van de man gevonden door specialisten van de politie. Duikers hebben het lichaam geborgen. Uit sectie blijkt dat de man door verdrinking om het leven is gekomen.

Vermiste man Franeker overleden aangetroffen

Vermiste man Franeker overleden aangetroffen

Vermiste man Franeker overleden aangetroffen