Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vernielingen abri's stations Harlingen

Vernielingen abri's stations Harlingen

HARLINGEN- Zondagochtend omstreeks 03.35 uur zijn van de bushalte aan de Stationsweg te Harlingen alle ramen vernield. Het betreft hier de abri aan de kant van het Harmenspark tegenover het station. Alle acht ruiten zijn uit de sponningen getrapt of geslagen.

Ook zijn in dezelfde nacht vernielingen aangericht bij het treinstation Harlingen- Haven. Ook hier moesten enkele ramen het ontgelden. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan

Vernielingen abri's stations Harlingen

Vernielingen abri's stations Harlingen