Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Visserijdagen Harlingen 2016 komen eraan!!

VVisserijdagen Harlingen 2016 komen eraan

HARLINGEN- De Visserijdagen Harlingen staan weer voor de deur. Voor de 57e keer wordt dit traditionele evenement in de havenstad georganiseerd. Dit jaar kunnen de bezoekers van de Visserijdagen van woensdag 24 augustus tot en met zaterdag 27 augustus 2016 weer genieten van talloze activiteiten.

De opening op woensdag zal traditiegetrouw verricht worden door de Burgemeester van Harlingen, op het podium bij het horeacaplein op de Grote Bredeplaats. Aansluitend is er een optreden van Brace en de dansgroep Dance-Up. ’s Avonds is er het Openingsconcert in de Grote Kerk met Arwin Kluft en Big Black & Beautiful. Ook de overige drie dagen zullen bol staan van de activiteiten. Van diverse spetterende muziekoptredens tot diverse markten en exposities. Uiteraard mogen de tradionele onderdelen zoals de kermis op de Schritsen, de Klompzeildag en de Open Dag op de Visafslag niet ontbreken. Voor de derde maal wordt er het Tobbedansen gehouden in de Oude Binnenhaven. Nieuw dit jaar is de Harlinger Visserijdagen Wielerronde die op vrijdagavond in het centrum van Harlingen verreden gaat worden. Voor jong en oud is er genoeg te beleven in en om de binnenstad van Harlingen. Uiteraard vormt de slotdag weer het hoogtepunt van de Visserijdagen. Met overdag onder andere de vlootschouw en ‘s avonds de Nacht van Harlingen. Scannernet.nl zal er ook dit jaar weer bij zijn om sfeerimpressies te maken. Ook zal de communicatie tijdens de Visserijdagen te volgen zijn via de Live Scanner. Houdt Scannernet.nl dus in de gaten.