Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Zonnige 2e dag Visserijdagen Harlingen

Zonnige 2e dag Visserijdagen Harlingen

HARLINGEN- In tegenstelling tot de eerste dag was het op de tweede dag van de harlinger Visserijdagen 2017 wel mooi weer. De zon lokte veel bezoekers richting het centrum van Harlingen waar een aantal activiteiten op het programma stonden. 

Grote 'afwezige' dit jaar was uiteraard het Tobbedansen in de Oude Binnenhaven. De organisatie was genoodzaakt om dit populaire onderdeel af te lassen in verband met een gebrek aan deelnemers. Veel harlingers hopen dat dit spectaculaire onderdeel volgend jaar weer op het programma staat. In de binnenstad was de traditionele zomermarkt en konden de mensen genieten van diverse muziekoptredens. 's Avonds kwam de stad verder tot leven. Het mooie weer zorgde ervoor dat er veel mensen op de been waren en genoten van een de activiteiten, soms onder het genot van een hapje en drankje. Traditiegetrouw vond er ook weer het WK-wrikken plaats in de Rommelhaven. In het Entrepotgebouw op de Dokkade vond 's avonds het concert van het Orkest van de Nederlandse Douane met een gastoptreden van Iris Kroes plaats.

WK Wrikken Visserijdagen Harlingen 2017

WK Wrikken Visserijdagen Harlingen 2017

WK Wrikken Visserijdagen Harlingen 2017

Optreden CCR-Revival Visserijdagen Harlingen 2017

Optreden CCR-Revival Visserijdagen Harlingen 2017

Optreden CCR-Revival Visserijdagen Harlingen 2017