Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Visserijdagen Harlingen 2017 komen eraan!!

VVisserijdagen Harlingen 2017 komen eraan

HARLINGEN- De Visserijdagen Harlingen staan weer voor de deur. Voor de 58e keer wordt dit traditionele evenement in de havenstad georganiseerd. Dit jaar kunnen de bezoekers van de Visserijdagen van woensdag 30 augustus tot en met zaterdag 2 september 2017 weer genieten van talloze activiteiten.

De opening op woensdag zal traditiegetrouw verricht worden door de Burgemeester van Harlingen, op het podium bij het horeacaplein op de Grote Bredeplaats. Aansluitend is er een optreden van Sharon Doorson en de dansgroep Dance-Up. ’s Avonds is er het Openingsconcert, dit jaar niet in de Grote Kerk maar op de Willemshaven. Op het DOKfestival zullen o.a. Douwe Bob, Jan Smit en Nickelzson optreden. Ook de overige drie dagen zullen bol staan van de activiteiten. Van diverse spetterende muziekoptredens tot diverse markten en exposities. Uiteraard mogen de tradionele onderdelen zoals de kermis op de Schritsen, de Klompzeildag en de Open Dag op de Visafslag niet ontbreken. Dit jaar ontbreekt echter het jaarlijkse Tobbedansen in de Oude Binnenhaven. Ook dit jaar zal de Harlinger Visserijdagen Wielerronde in het centrum van Harlingen verreden gaan worden. Voor jong en oud is er genoeg te beleven in en om de binnenstad van Harlingen. Uiteraard vormt de slotdag weer het hoogtepunt van de Visserijdagen. Met overdag onder andere de vlootschouw en ‘s avonds de Nacht van Harlingen. Scannernet.nl zal er ook dit jaar weer bij zijn om sfeerimpressies te maken. Ook zal de communicatie tijdens de Visserijdagen te volgen zijn via de Live Scanner. Houdt Scannernet.nl dus in de gaten.

Neem ook een kijkje op onze speciale Visserijdagen Harlingen 2017 pagina