Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen

Vlootdag Harlingen 2017

HARLINGEN- Zaterdag vond wederom de jaarlijkse Vlootdag plaats op en in de Zuiderhaven in Harlingen. Een jaarlijks terugkerend evenement waarmee traditioneel  het vaarseizoen van de "Bruine Zeilvloot" wordt geopend. Op deze dag was er een nautische markt en diverse optredens van diverse koren.

Uiteraard was het ook weer mogelijk om de traditionele zeilschepen van binnen en van buiten te bewonderen of om een rondvaart door de havens te maken. Hoogtepunt voor velen was de bezichtiging van het Noorse tall ship ‘Christian Radich’ dat lag afgemeerd in 't Dok. Tevens werd er weer het Harlinger Kampioenschap Sloeproeien gehouden. De roeiers moesten een parcours door de havens van Harlingen en buitengaats worden afgelegd.

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen

Geslaagde Vlootdag 2017 Harlingen