Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Vrachtwagen belandt in sloot Welsrijp

Vrachtwagen belandt in sloot Welsrijp

WELSRIJP- Op de N384 ter hoogte van Welsrijp is woensdagmiddag een vrachtwagen van een pakketdienst in de naastgelegen sloot terecht gekomen. De chauffeur raakte van de weg en kon dit voorkomen dan de vrachtwagen in de sloot gleed.

De chauffeur kon op eigen kracht uit de vrachtwagen komen en raakte niet gewond. Berger Betten zetten zwaar materieel in om de vrachtwagen te bergen. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de N384 afgesloten voor het verkeer.

Vrachtwagen belandt in sloot Welsrijp

Vrachtwagen belandt in sloot Welsrijp

Vrachtwagen belandt in sloot Welsrijp