Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Geen kraanwater Noordwest Friesland door lek

Geen kraanwater Noordwest Friesland door lek

HARLINGEN- Een groot gedeelte van Noordwest Friesland heeft zondagochtend een aantal uren zonder water gezeten. Rond 09:00 begonnen de problemen. Onder andere Harlingen, Midlum, Wijnaldum, maar ook andere dorpen in Noordwest Friesland kwamen zonder kraanwater te zitten.

Waterbedrijf Vitens had grote moeite om de oorzaak te vinden. Na een zoektocht werd vastgesteld dat er een lek was ontstaan in een transportleiding op Industrieterrein Oostpoort. Rond het middaguur was de storing verholpen en kwam er weer water uit de kranen in Harlingen en omgeving.

Foto: Aise van Beets

Geen kraanwater Noordwest Friesland door lek