Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brand in aanbouw woning Bolsward

Brand in aanbouw woning Bolsward

BOLSWARD- De brandweer van Bolsward heeft woensdagmorgen een brand in een woning aan de Klút geblust. Rond 06.15 uur kwam de melding van een woningbrand binnen op de alarmcentrale. Ter plaatse bleek een aanbouw van de woning in brand te staan.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Foto's: Nathanaël Andringa

Brand in aanbouw woning Bolsward

Brand in aanbouw woning Bolsward