Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Felle brand appartement Franeker

Felle brand appartement Franeker

FRANEKER- De brandweerkorpsen van Franeker en Harlingen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een brand in een appartement aan het Franciscushof in Franeker bestreden. Net voor 04:00 kreeg de meldkamer brandweer een melding van een woningbrand binnen.

Bij het ter plaatse komen van de eerste eenheden sloegen de vlammen uit het appartement. Direct werd een binnenaanval uitgevoerd om het vuur onder controle te krijgen. De hoogwerker van brandweer Harlingen werd ingezet om het vuur van bovenaf te bestrijden. De naastgelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd. Na enige tijd was het vuur onder controle en konden de nabluswerkzaamheden beginnen. Stichting Salvage kwam ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van de brand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend gemaakt.

Felle brand appartement Franeker

Felle brand appartement Franeker

Felle brand appartement Franeker

Felle brand appartement Franeker