Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Uitslaande woningbrand Tzummarum

Uitslaande woningbrand Tzummarum

TZUMMARUM- Maandagochtend is een woning Johan Roordastrjitte in Tzummarum volledig uitgebrand. De brand was binnen de kortste keren uitslaand waardoor het woonhuis niet meer te redden viel. De brandweer heeft ingezet op behoud van naastgelegen woningen.

De brand werd bestreden door twee brandweerkorpsen, Franeker en Harlingen. Ten tijde van het uitbreken van de brand waren er geen bewoners in de woning. Een uur na het uitbreken van de brand kon het sein 'Brand Meester' gegeven worden. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. De politie houdt rekening met brandstichting en heeft daarom een oproep gedaan aan buurtbewoners aks zij iets verdachts hebben gezien dit te melden bij de politie.

Uitslaande woningbrand Tzummarum

Uitslaande woningbrand Tzummarum

Uitslaande woningbrand Tzummarum

Uitslaande woningbrand Tzummarum

Woningbrand Johan Roordastrjitte Tzummarum (19-12-2016)