Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Brand in bijhok woning Midlum

Brand in bijhok woning Midlum

MIDLUM- Een brand in een woning aan de Julianalaan in Midlum heeft de brandweer van Harlingen zaterdagochtend doen uitrukken. Rond 08:15 kwam de melding van de brand binnen op de meldkamer van de brandweer. In een bijhok van de woning was brand ontstaan, mogelijk ten gevolge van kortsluiting.

De brandweer wist de brand, die gepaard ging met flinke rookontwikkeling snel onder controle te krijgen waarna de woning geventileerd kon worden. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de gedupeerden bij te staan.

Brand in bijhok woning Midlum

Brand in bijhok woning Midlum

Brand in bijhok woning Midlum