Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Veel schade bij woningbrand Franeker

Veel schade bij woningbrand Franeker

FRANEKER- Een woning aan de Prins Bernhardlaan in Franeker is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt door een brand. Rond 23:00 kwam de melding van de woningbrand binnen bij de meldkamer. De brandweer van Franeker werd gealarmeerd.

Bij de bestrijding van de brand kregen zij assistentie van de collega's uit Harlingen. In de woning was één persoon aanwezig, deze werd door ambulancepersoneel onderzoek op verwondingen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, de woning is zwaar beschadigd.