Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Politie onderzoekt woningoverval Franeker

Politie onderzoekt woningoverval Franeker

FRANEKER- De politie verricht onderzoek naar een woningoverval in de Jan Reitsmastraat. Deze overval vond in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november rond middernacht plaats. Drie onbekende mannen drongen de woning binnen.

Daar bedreigden en mishandelden de 23-jarige bewoonster en een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats met een vuurwapen. De twee slachtoffers hoefden zich niet onder dokters behandeling te stellen. De drie onbekende mannen verlieten de woning met onder andere een geldbedrag, verschillende mobiele telefoons en een horloge. Het drietal zou in een witte bestelbus zijn vetrokken. Na de overval werd Burgernet ingezet. Een zoektocht leverde niets op en van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen en wil graag in contact komen met personen die woensdagavond een witte bestelbus hebben gezien in de omgeving van de Jan Reitsmastraat. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900 88 44 of anoniem (Meld Misdaad Anoniem) 0800 7000. De politie heeft aangifte opgenomen en heeft de zaak in onderzoek.

Bron: Politie Fryslan