Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Zoekactie na aantreffen bootje van Harinxmakanaal

Zoekactie na aantreffen bootje van Harinxmakanaal Harlingen

HARLINGEN- Donderdagmiddag is er na het aantreffen van een bootje op het van Harinxmakanaal nabij Harlingen een zoekactie opgestart. Het bootje van circa 4 meter werd in het midden van het kanaal aangetroffen ter hoogte van bedrijventerrein 'Oostpoort'.

Omdat het niet duidelijk was of er zich opvarenden aan boord van het bootje hadden bevonden werd een zoekactie opgestart. Hieraan deden brandweerleden van korps Harlingen, duikers van brandweer Leeuwarden en een aantal politie-eenheden mee. Hierbij kregen zij hulp van burgers die met hun bootje meezochten. Na een dik uur werd de zoekactie afgeblazen omdat er niemand aangetroffen werd en omdat het onwaarschijnlijk was dat er opvarenden van het bootje vermist waren. Mogelijk is het bootje losgeslagen van de kade.

Zoekactie na aantreffen bootje van Harinxmakanaal Harlingen

Zoekactie na aantreffen bootje van Harinxmakanaal Harlingen

Zoekactie na aantreffen bootje van Harinxmakanaal Harlingen