Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Zoutsloter Kerstmarkt 2017 komt eraan

Zoutsloter Kerstmarkt 2017 in aantocht

HARLINGEN- Zaterdag 9 december wordt voor de 14e keer de Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen georganiseerd. Vanaf 15:00 zijn de bezoekers weer welkom op de sfeervolste kerstmarkt van Nederland en ook dit jaar belooft weer een fantastisch evenement te worden.

Naast de tweehonderd kraampjes die staan opgesteld is er nog een waslijst aan activiteiten die voor het vermaak van de vele duizenden bezoekers moet zorgen. Zo treden o.a. mannenkoor De Skuumkoppen, Vocal Chain en De Boegspetters op en zullen diverse theatergroepen en performers een optreden verzorgen. Uiteraard zal ook de inwendige wens weer goed verwend worden. Scannernet.nl zal een uitgebreid verslag doen over de Zoutsloter Kerstmarkt 2017. Voor het volledige programma en meer informatie over de markt kijkt u op www.zoutsloterkerstmarkt.nl.