Nieuwsarchief

In ons nieuwsarchief kunt u alle nieuwsberichten terugvinden die in de loop der tijd op Scannernet.nl geplaatst zijn. Na 4 weken worden de berichten van de nieuwspagina naar dit archief verplaatst. De berichten zijn gerangschikt op datum van plaatsing.

Met de geavanceerde zoekfunctie kunt u gemakkelijk berichten terugvinden in dit archief. U kunt zoeken op trefwoord(en) of u kunt nieuwsberichten selecteren per datum om het door u gezocht nieuwsitem te vinden. Door op de titel van het item te klikken kunt u het volledige nieuwsbericht openen. Voor actueel nieuws verwijzen wij u graag naar onze nieuwspagina. De nieuwsberichten op deze pagina mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door andere media. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwsberichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@scannernet.nl.

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

Getuigen zware mishandeling Harlingen gezocht

HARLINGEN– De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Heiligeweg in Harlingen. In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni is tussen 23.45 uur en 1.00 uur een jongeman door twee jongens geslagen en geschopt. De jongeman liep daarbij letsel op.

Mocht u getuige zijn geweest van deze mishandeling, dan verzoekt de politie u om contact met hen op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Politie Fryslan