Tall Ships Races 2018 Harlingen

Van vrijdag 3 augustus tot en met maandag 6 augustus 2018 vindt The Tall Ships Races Harlingen 2018 plaats. Met de komst van maar liefst 54 Tall Ships uit een groot aantal landen maakt Harlingen zich op voor een daverend maritiem festijn met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Na een indrukwekkende Sail In Parade op vrijdag vindt er een vierdaags programma vol muziekoptredens en andere festiviteiten plaats. De imposante schepen worden tijdens Sail Harlingen opengesteld voor het publiek. Ook zullen de bemanningen van de schepen zich tijdens de Crew Parade op zaterdag 4 augustus uitbundig presenteren aan het publiek. Via deze pagina volgt u online vier dagen lang nautische pracht en festiviteiten; The Tall Ships Races Harlingen het grootste nautische evenement van 2018. Kijk voor meer info op Thetallshipsracesharlingen2018.nl

De Tall Ships Races zijn sinds 1956 een jaarlijks terugkerend evenementen waaraan talrijke tallships van over de hele wereld deelnemen. Het evenement is bedoeld om jongeren onder de 25 jaar kennis te laten maken met de zee en het zeilen op traditionele schepen. In 2018 is Harlingen een finishplaats van de Tall Ships Races.

 

 

De historische havenstad Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten. Het is de enige zeehaven van Friesland en daarom de uitgelezen plek voor dit grootse nautische festijn. Daarnaast heeft de stad aantoonbare ervaring met grote evenementen als de Friese Havendagen en de Visserijdagen. Tijdens het verblijf van de Tall Ships worden er zowel voor het publiek als voor de crew activiteiten georganiseerd op de kade en op het water. Op deze pagina kunt u dit evenement volgens via de webcamstreams, de online live scanner en de foto's & video's die wij maken. Daarnaast vindt u nog veel aanvullende informatie over de Tall Ships Races Harlingen 2018.

Programma Tall Ships Races 2018 Harlingen

Vrijdag Zaterdag Zondag & Maandag
Programma Tall Ships Races Harlingen 2018 - Vrijdag 3 augustus Programma Tall Ships Races Harlingen 2018 - Vrijdag 3 augustus Programma Tall Ships Races Harlingen 2018 - Vrijdag 3 augustus

Klik op afbeelding voor een vergroting

Plattegrond Tall Ships Races 2018 Harlingen

Plattegrond Tall Ships Races Harlingen 2018

Klik op afbeelding voor een vergroting

Foto's Tall Ships Races Harlingen 2014

Aftermovie Tall Ships Races Harlingen 2014

Kijk vooral ook nog op de officiele website van TSRH2018 voor meer info: Thetallshipsracesharlingen2018.nl