Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Procom CXL 2-1/l (marifoonantenne)

Procom CXL 2-1 (marifoonantenne)
( 0 )


3 artikelen in voorraad
+

(Prijs: € 99,95)

Professionele witte marifoonantenne, veel toegepast in zowel de beroeps als pleziervaart.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: UHF (female)
  • Frequentiebereik: 146-162 MHz.
  • Lengte: 115cm
  • Maximaal zendvermogen: 150w.

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 13,25 voor een standaard verzending (in verband met afwijkende lengte. Kies hiervoor verzendmethode 'Lange artikelen') via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Antenne is nieuw

<- Terug naar overzicht (antennes)