Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Radar 200 (ADS-B) antenne

Radar 200 (ADS-B) antenne
( 0 )


Niet voorradig

(Prijs: € 69,95)

Speciaal voor de ontvangst van ADS-B/Mode-S bieden wij deze speciale antenne aan. De antenne wordt beschermd door een stevige glasvezel buis en wordt compleet geleverd met klemmen voor montage in een mast. Bevestiging op een muur is ook mogelijk. Deze antenne ontvangt op de frequentieband 1070-1110 MHz.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: N-Female
  • Frequentiebereik: 1070-1110 MHz.
  • Lengte: 120cm
  • Radialen: 3

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product

<- Terug naar overzicht (antennes)