Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

In verband met werkzaamheden worden items besteld in de periode 5 augustus 2019 t/m 19 augustus 2019 pas verzonden op dinsdag 20 augustus 2019

Diamond D190 (Discone)

Diamond D190 (Discone)
( 0 )


Niet voorradig

(Prijs: € 59,95)

De Diamond D190 is een compacte Discone scannerantenne. De D190 is gemaakt voor ontvangst tussen de 100 t/m 1500 Mhz. De 0,84 meter hoge passieve antenne is gemaakt van RVS en aluminium waardoor hij uitermate duurzaam is. Word compleet eleverd inclusief 10 meter RG58 coax kabel met voor gemonteerde PL pluggen en mast bevestigingmaterialen.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: UHF
  • Frequentiebereik: 100-1500 MHz.
  • Lengte: 85cm

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft tweedehands product

<- Terug naar overzicht (antennes)