Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

In verband met werkzaamheden worden items besteld in de periode 5 augustus 2019 t/m 19 augustus 2019 pas verzonden op dinsdag 20 augustus 2019

Diamond P1010 externe speaker

Diamond P1010 externe speaker
( 0 )


Niet voorradig

(Prijs: € 12,95)

Externe speaker van Diamond. Speaker zorgt voor betere geluidskwaliteit en geluidsniveau ten opzichte van de meeste standaard speakers in o.a. scanners en marifoons. Deze speaker is voorzien van een noisefilter.

Eigenschappen:

  • Max. audio vermogen 6 watt
  • Impedantie 8 Ohm
  • Noise filter
  • Kabel met 3,5mm plug
  • Afmetingen: 142 x113 x 57 mm

Speaker is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een tweedehands product

<- Terug naar overzicht (accessoires)