Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Diamond RH519 (BNC)

Diamond RH519 (BNC)
( 0 )


Niet voorradig

(Prijs: € 10,95)

Zeer compacte en flexibele antenne van Diamond met BNC-aansluiting. Antenne is specifiek ontworpen voor een optimale ontvangst van de 2 meter (144-148 MHz) en 70cm (430-440 Mhz) band, maar kan ook worden gebruikt voor veel andere frequentiebanden. Deze antenne zorgt voor een verbeterde ontvangst ten opzichte van de standaard "rubberduck" antenne.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: BNC
  • Frequentiebereik: 144-148 MHz. & 430-440 MHZ
  • Lengte: 20cm

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 2,95 via PostNL indien er gekozen wordt voor verzending d.m.v. bubbelenvelop. Verzending via pakketpost is ook mogelijk. De verzendkosten bedragen in dit geval € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Let op: dit betreft een nieuw product

<- Terug naar overzicht (antennes)