Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom IC-M603 marifoon + Icom CommandMic II (HM-157B)

Icom IC-M603
Icom IC-M603Icom HM-157b
( 0 )


Niet voorradig

(Aanbiedingsprijs: van € 549,95 voor € 499,95)

Supercombi van de meest uitgebreide marifoon van Icom, de Icom M603 marifoon en de zeer praktische CommandMic II van Icom. Deze marifoon biedt vele functies met een gebruiksvriendelijke focus! Functies zoals alle kanalen toegang (inclusief particuliere zenders), dual en tri-watch, snel scannen en een programmeerbare 'CALL' kanaal zijn allemaal inbegrepen, samen met de DSC-compatibiliteit. De voorkant van deze marifoon is waterdicht (IPX8).

Deze marifoon is gebruiksvriendelijk door o.a. de grote knopen waarmee deze gemakkelijk te bedienen is en door het grote LCD scherm. Het scherm toont onder andere het marifoonkanaal in grote cijfers. Het goede geluid van de marifoon zorgt ervoor dat u onder de meest extreme omstandigheden het radioverkeer kunt blijven volgen.

Geniet van volledige controle over uw Icom marifoon vanaf een externe locatie met de Icom HM-157 CommandMic microfoon. De CommandMic die comfortabel in de palm van uw hand past fungeert in feite als een tweede station op uw schip. Uitgebreide functies zoals een flinke ingebouwde LCD en een uitgebreide 11-knops behuizing. U kunt zelfs gebruik maken van de CommandMic om met het apparaat te praten als een intercom.

De marifoon wordt geleverd met een Engelstalige handleiding en alle originele bekabeling en bevestigingsmaterialen. De CommandMic wordt geleverd met Engelstalige handleiding en verlengkabel (6 meter) met connectoren en dekdoorvoer

Eigenschappen Icom IC-M603

  • Dual en Tri watch functie
  • Snelle toegang tot kanaal 16
  • IPX8 waterdicht
  • DSC-compatibiliteit
  • AquaQuake functie
  • Antenne-aansluiting: UHF

Eigenschappen CommandMic II

  • IPX7 waterdicht
  • 160 karakters LCD scherm
  • Plug&Play

Marifoon is ongebruikt. ATIS-code kan vrij geprogrammeerd worden. Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

<- Terug naar overzicht (maritiem)