Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Icom IC-M603 VHF marifoon (fixed mount)

Icom IC-M603
Icom IC-M603Icom IC-M603
( 0 )


Niet voorradig

(Prijs: € 429,95)

De meest uitgebreide marifoon van Icom! Deze Icom M603 marifoon beidt vele functies met een gebruiksvriendelijke focus! Functies zoals alle kanalen toegang (inclusief particuliere zenders), dual en tri-watch, snel scannen en een programmeerbare 'CALL' kanaal zijn allemaal inbegrepen, samen met de DSC-compatibiliteit. De voorkant van deze marifoon is waterdicht (IPX8).

Deze marifoon is gebruiksvriendelijk door o.a. de grote knopen waarmee deze gemakkelijk te bedienen is en door het grote LCD scherm. Het scherm toont onder andere het marifoonkanaal in grote cijfers. Het goede geluid van de marifoon zorgt ervoor dat u onder de meest extreme omstandigheden het radioverkeer kunt blijven volgen.

Standaard wordt deze marifoon geleverd met een Engelstalige handleiding en alle originele bekabeling en bevestigingsmaterialen.

  • Dual en Tri watch functie
  • Snelle toegang tot kanaal 16
  • IPX8 waterdicht
  • DSC-compatibiliteit
  • AquaQuake functie
  • Antenne-aansluiting: UHF

Marifoon is ongebruikt. ATIS-code kan vrij geprogrammeerd worden. Marifoon is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

<- Terug naar overzicht (maritiem)