Scannernet.nl Webshop

In onze vernieuwde Scannernet.nl Webshop kunt u een actueel overzicht vinden van de door ons aangeboden artikelen. Scanners, antennes, pagers en nog vele andere artikelen zijn overzichtelijk weergegeven in de diverse categorieën.

In de Scannernet.nl Webshop koopt u eenvoudig en goedkoop een mooie scanner, marifoon of één van onze andere mooie producten. Geen ingewikkelde bestelmethode of betaling, maar wel vrijblijvend advies op maat en service zoals het hoort. Levering vindt vlot plaats (binnen 24 uur na ontvangst betaling). Heeft u vragen of wilt u een artikel bestellen via de e-mail? Dat kan via webshop@scannernet.nl. Kijk ook op de FAQ-pagina voor vraag en antwoord.

Superstar SE-1300 Desktop Discone

Superstar SE-1300 Desktop Discone
( 11 )


Niet voorradig

(Prijs: € 44,95)

Compacte discone-scannerantenne. Ideaal voor gebruik binnenshuis of als er weinig ruimte is om antenne te monteren. Geschikt voor voor ontvangst van een breed frequentiebereik. Wordt geleverd compleet met magneetvoet, 4 meter flexibele RG-58 kabel en BNC-plug.

Eigenschappen:

  • Aansluiting: BNC
  • Frequentiebereik: 25-1300 MHz.
  • Lengte: 50cm

Antenne is werkend te bezichtigen, maar kan eventueel ook verzonden worden (verzendkosten voor de koper). Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties in deze webshop voor ons complete assortiment scanners, ontvangers en toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor technische ondersteuning en een advies op maat. De verzendkosten voor dit artikel bedragen € 6,95 voor een standaard verzending (€ 8,60 voor een verzekerde verzending) via PostNL. Onze producten worden snel geleverd nadat de betaling is verricht. Uiteraard kunt u onze producten ook na afspraak bij ons ophalen.

Antenne is nieuw

<- Terug naar overzicht (antennes)