scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Adverteren
corner left-bottomcorner right-bottom

Adverteren

Voor ondernemingen is er de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren op Scannernet.nl

U kunt op deze pagina informatie vinden over adverteren op Scannernet.nl. U kunt bij adverteren op onze site uit een groot aantal opties kiezen, maar uw eigen ideeën en wensen staan uiteraard centraal. Misschien bent u wel de nieuwe adverteerder op onze website. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om uw advertentie volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Introductie:

In maart 2007 zijn wij begonnen met de website Scannernet.nl. Op deze website kunt u het laatste nieuws uit de regio vinden, foto’s vanuit Harlingen en omgeving bekijken of de scheepvaart realtime volgen met onze AIS-monitor. Ook kunt u de luchtvaart volgen via de Live Flightradar en de VRS. Dit alles terwijl u luistert naar onze live scanner waarop zowel maritieme als luchtvaartcommunicatie te volgen is. Misschien bent u zelf ook wel een vaste bezoeker van onze website. Sinds maart 2007 is Scannernet.nl al ruim 6,5 miljoen keer bekeken. Op dit moment zijn weer alweer aan de vierde versie van Scannernet.nl toe.

In samenwerking met iFred Websites & Webdesign is in 2019 een compleet nieuwe website ontworpen. Deze website blinkt uit in interactiviteit en toegankelijkheid. Met een aantal van circa 15.000 pageviews per week een druk bezochte website. Doordat de kosten voor het onderhouden van de website steeds verder stijgen zoeken wij voor Scannernet.nl nog een aantal adverteerders. De kosten voor het up-to-date houden van Scannernet.nl en de bijbehorende apparatuur komen op jaarbasis uit op ongeveer 1500 euro. Een flinke kostenpost voor een particuliere website. Uiteraard willen wij het grootste gedeelte van de kosten voor onze eigen rekening nemen, maar de hulp van adverteerders is zeer welkom. Zo kunnen we onze website nog beter onderhouden en daar waar nodig verbeteren.

Misschien bent u bereid om ook adverteerder te worden. U leest hieronder hoe de opzet van het adverteren op onze website is en wat de voordelen van adverteren op Scannernet.nl zijn:

Adverteren op Scannernet.nl

Adverteren:

Onlangs hebben wij de advertentieplaatsen op Scannernet.nl gewijzigd. Doordat de advertenties beter gepositioneerd en groter zijn vallen deze nog meer op. Dit vergroot de kans dat uw advertentie opvalt bij onze bezoekers. Wij vervaardigen in overleg met u een advertentie die past in onze layout en die voldoet aan uw wensen. Uiteraard mag u zelf (in overleg) ook een banner aanleveren. Onder de banner zal een directe link geplaatst worden naar uw website, zodat bezoekers gelijk doorgelinkt worden naar uw website als er op de advertentie wordt geklikt. Er wordt automatisch bijgehouden hoe vaak uw advertentie vertoond is en hoe vaak er op geklikt is. Door middel van Google Analytics kunnen wij u uitgebreide informatie geven over onze bezoekers (o.a. leeftijd, geslacht en interesses).

Wist u dat u al voor € 12,- per maand kunt adverteren op Scannernet.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een voorstel op maat.

Voor welke vorm u ook kiest, wij zullen er voor zorgen dat uw advertentie op maat en volledig naar wens is. U krijgt maximale exposure voor weinig geld. Onze website staat hoog in de search-rankings van de meest bezochte zoekmachines op internet. Via onze website kunnen bezoekers makkelijk uw website vinden. Mocht u zelf ideeën, wensen en/of vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via advertising@scannernet.nl of info@scannernet.nl 

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!