scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Doneren
corner left-bottomcorner right-bottom

Doneren

Scannernet.nl kan alleen bestaan met de hulp van adverteerders en donateurs die ons een 'warm hart' toedragen

Om de website online te houden en daar waar nodig te verbeteren zijn wij op zoek naar bezoekers die bereidt zijn een (kleine) financiële bijdrage te leveren om zo de kosten voor ons dragelijk te houden. Een financieel 'steuntje in de rug' kunt u ons op verschillende manieren geven (bijvoorbeeld door een PayPal-betaling). Op deze pagina vindt u uitleg hierover.

Sinds maart 2007 is Scannernet.nl al circa 8.500.000 keer bekeken. Met een aantal van circa 15.000 pageviews per week een druk bezochte website. De kosten voor het up-to-date houden van Scannernet.nl en de bijbehorende apparatuur komen op jaarbasis uit op ongeveer 1500 euro. Een flinke kostenpost voor een particuliere website. Uiteraard willen wij het grootste gedeelte van de kosten voor onze eigen rekening nemen, maar de hulp van bezoekers die een donatie willen leveren is zeer welkom.

Scannernet.nl kan blijven bestaan dankzij de adverteerders op de website en dankzij donaties van particulieren, bedrijven en instellingen. Het geld wordt met name besteed aan het (gedeeltelijk) dekken van de kosten van huur webruimte, domeinnaamregistratie en energierekening. Daarnaast gebruiken wij het geld om de website te kunnen doorontwikkelen en daar waar nodig te verbeteren.

Om het donateurs makkelijker te maken om te doneren, is het mogelijk om te doneren via het veelgebruikte PayPal. Met een PayPal-account kunt u rechtstreeks geld storten per bank of dit met behulp van een creditcard doen. De verbinding met de doneermodule is beveiligd. Door op de 'Doneren' knop te klikken komt u gelijk op de PayPal-pagina waar uw donatie kunt maken. Er is geen minimum- of maximumbedrag, dus u bepaald zelf welk bedrag u doneert. Van uw donatie wordt door PayPal geen geld ingehouden op de totale gift, zodat het gehele bedrag ten goede komt aan onze website. U kunt nu uw (éénmalige) donatie maken. Klik daarvoor op de knop 'Doneren' aan de rechterkant in het menu of op het onderstaande PayPal-logo. U kunt uiteraard ook via bankoverschrijving een donatie aan ons doen. Neem hiervoor contact met ons op via info@scannernet.nl. Indien u een donatie heeft gedaan zullen wij u (indien gewenst) toevoegen aan onze 'Hall-of-Fame' onderaan deze pagina.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

 

Hall-of-Fame Donateurs

 

* J. van Balen - Emmeloord

* Johan de Klerk - Koedijk

* Stephan Vermeulen - Hekelingen

* J.C.M. van Leeuwen

* EOC Scheepsverzekeringen

 EOC Scheepsverzekeringen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!