scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Militaire luchtvaart
corner left-bottomcorner right-bottom

Militaire luchtvaart

Op deze pagina vindt u een ADS-B/MLAT kaart met actieve militaire vluchten & helikopters boven Nederland

U kunt deze militaire vluchten en helikopters (bijvoorbeeld lifeliners en politiehelikopters) volgen op basis van ontvangen ADS-B/Mode-S/MLAT data. Klik op de gewenste vlucht voor een informatie-overzicht. Dit alles kunt u doen terwijl u luistert naar de mil-air live scanner stream. De ADSB/MLAT map (VRS) is samen met Dutchradar.nl onwikkeld.

Klik hier voor de fullscreen ADSB/MLAT map                       Klik hier voor de responsive ADSB/MLAT map

De ADSB/MLAT map (VRS) is samen met Dutchradar.nl onwikkeld. Het 'hart' van de site is een Nederlandse luchtvaartradar (met een groot ontvangstbereik, filter-opties & diverse map-layers) gevoed met data uit een eigen netwerk van ontvangers door heel Nederland en daarbuiten. Dutchradar.nl wil groeien naar een compleet platform waarop luchtvaart gerelateerde zaken vindbaar zijn, zoals een actueel luchtvaartregister, scannerfrequenties, NOTAM-kaarten & vliegveldinformatie.

Ook u kunt een bijdrage leveren aan het netwerk van ontvangers van Dutchradar door uw ADSB/Mode-s data te feeden naar Dutchradar.nl. Mocht u hier meer informatie over willen, uw ontvanger aan willen melden of een andere bijdrage leveren aan het platform Dutchradar: neem contact op via Dutchradar.nl

Dutchradar.nl

Laatste Mode-S ontvangsten (mil-air)

Live-military-mode-s.eu

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!