scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Auto te water N393 Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

TZUMMARUM– Op de Kleasterwei (N393) nabij Tzummarum raakte zaterdagavond kort voor 20:00 een auto van de weg en kwam op de kop in de naastgelegen vaart terecht. De enige inzittende kon hevig geschrokken het voertuig op eigen kracht verlaten. Ambupersoneel heeft de man onderzocht op verwondingen.

De brandweer van Franeker en Harlingen werden gealarmeerd om assistentie te bieden. Het oppervlaktereddingsteam (OVRT) van brandweer Harlingen heeft het water van de Easterbierrumer Feart nog doorzocht op eventuele andere slachtoffers Er werd niemand meer aangetroffen. De auto is door de brandweer uit het water getakeld en later door een berger afgesleept.

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Auto te water Kleasterwei (N393) Tzummarum

Tags: brandweer, ongeval, ambulance, auto, N393, tzummarum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!