scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Auto in sloot Zeedijk Wijnaldum

Auto in sloot Zeedijk Wijnaldum

WIJNALDUM- Bij een eenzijdig ongeval op de Sedyk nabij Wijnaldum is vrijdagmiddag een auto te water geraakt. Nadat de melding was binnengekomen bij de Meldkamer Noord-Nederland werden zowel ambulance, politie en de brandweer van Harlingen en Franeker naar de opgegeven locatie gestuurd.

Eenmaal ter plaatse bleken de inzittenden uit de auto te zijn. Uit voorzorg werd de omgeving van het ongeval doorzocht op de aanwezigheid van eventuele andere slachtoffers. Oppervlakteredders van brandweer Harlingen doorzochten de sloot. Uiteindelijk werden er geen slachtoffers meer aangetroffen. Met behulp van de HV-kraan van brandweerkorps Franeker werd de auto weer op het droge gezet. Er vielen geen gewonden bij het ongeval.

Auto in sloot Zeedijk Wijnaldum

Auto in sloot Zeedijk Wijnaldum

Auto in sloot Zeedijk Wijnaldum

Tags: Harlingen, brandweer, ongeval, ambulance, water, wijnaldum, auto

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!