scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Wederom autobranden Harlingen

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

HARLINGEN- Twee auto's geparkeerd aan de Jonkheer A.F. de Savornin Lohmanstraat in Harlingen vatte vlam in de nacht van woensdag op donderdag. Rond 04:15 werd het vuur door buurtbewoners ontdekt waarop de brandweer van Harlingen gealarmeerd werd en ter plaatse ging.

Omstanders probeerden de vlammen nog te doven maar dit mocht niet baten. Een van de auto's stond nagenoeg volledig in brand. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was gingen beide auto's volledig verloren door de brand. Er zijn sterke aanwijzingen dat brandstichting de oorzaak is van deze branden. De afgelopen maanden zijn vaker auto's in Harlingen in vlammen opgegaan door brandstichtingen. De politie heeft deze zaken in onderzoek.

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

<p><img src="images/nieuws/2021/autobrand_savornin_lohmanstraat_harlingen_110221_1.jpg" alt="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" width="900" height="524" id="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" title="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" longdesc="Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen" /></p>

Autobrand Savornin Lohmanstraat Harlingen

Tags: Harlingen, brandweer, brand, politie, autobrand, p2000

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!