scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Weer nachtelijke brand Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

HARLINGEN- De afgelopen maanden woedden er diverse branden in Harlingen en ook in de nacht van dinsdag op woensdag moest de brandweer van Harlingen uitrukken voor een brand. Ditmaal vatte een voertuig en de carport waaronder het voertuig stond vlam in de Koningin Julianastraat in Harlingen.

De melding kwam rond 03:25 binnen en bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de carport. De brandweer kon overslag naar de woning voorkomen. Een aanhangwagen die naast de carport stond raakte wel zwaarbeschadigd. De politie doet ook onderzoek naar deze brand. Er wordt uitgegaan van brandstichting. Heef u iets gezien of gehoord bel dan met de politie op 0900- 8844. U kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000 (Zaaknummer 2021042712).

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Brand carport Koningin Julianastraat Harlingen

Tags: nieuws, Harlingen, brandweer, brand, woningbrand, p2000

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!