scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Vlieland: brand op veerboot Midsland

Vlieland: brand op veerboot

VLIELAND- Aan boord van de veerboot 'MS Midsland' is zaterdagochtend brand uitgebroken. De veerboot lag aan de veersteiger op Vlieland nadat het schip de overtocht had gemaakt vanuit Harlingen. De brand in de machinekamer van het schip zorgde voor forse rookontwikkeling.

Bemanning en passagiers konden het schip tijdig verlaten. De brandweer van Vlieland ging na de alarmering ter plaatse en is aan boord van de veerboot gegaan. De brand was snel onder controle. Rederij Doeksen liet via Social Media weten dat de 'MS Midsland' de dienstregeling niet kon hervatten en dat er een vervangend schip geregeld was. Rederij Doeksen had eerder dit jaar ook al de nodige tegenslagen met hun veerboten. 

Foto's: Emma van Laar

Vlieland: brand op veerboot

Vlieland: brand op veerboot

Tags: brandweer, brand, vlieland, veerboot, Rederij Doeksen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!