scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Brandweer Harlingen zoekt vrijwilligers

Brandweer Harlingen zoekt vrijwilligers

HARLINGEN- Brandweer Harlingen is op zoek naar vrijwilligers die het huidige team komen versterken. Onder het motto 'Stap jij bij ons in?' heeft Brandweer Harlingen een wervingscampagne opgestart.

Tijdens deze campagne roepen ze inwoners van de gemeente Harlingen met interesse in deze functie op om langs te komen op een informatieochtend op 14 januari.

Stap jij bij ons in?

Wil jij een bijdrage leveren aan de hulpverlening in Harlingen en omgeving? Word vrijwilliger bij Brandweer Harlingen! Als brandweervrijwilliger ben je van grote waarde voor de samenleving. Als vrijwilliger bij Brandweer Harlingen sta je klaar om hulp te verlenen. Klaar om branden te bestrijden, mensen in nood te redden en hulp te bieden bij incidenten. Wij zijn op zoek naar mensen die goed kunnen samenwerken, stressbestendig en nauwkeurig zijn. Zowel fysiek als mentaal moet je stevig in je schoenen staan. Als vrijwilliger bij Brandweer Harlingen maak je deel uit van een team van professionele collega’s waarop je kunt bouwen en waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de samenleving. Je maakt omstandigheden mee die niet alledaags zijn. Je werkt samen aan de veiligheid in jouw buurt.

Wil je meer weten? Kom dan langs op 14 januari

Tijdens een informatieochtend op de brandweerkazerne in Harlingen op zaterdag 14 januari 2023 (van 9:00 tot 12:00) beantwoorden wij jouw vragen en vertellen wij je wat het betekent om brandweervrijwilliger te zijn. Interesse? Kom dan gerust kennismaken met ons en het brandweervak.

Tags: Harlingen, brandweer

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!