scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Harlingen drie auto's in vlammen opgegaan. De eerste melding kwam rond 02:30. Aan de Leeuwerik stonden twee auto's op enkele tientallen meters van elkaar in brand. Een van de brandende auto's stond dicht bij bebouwing. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. Beide auto's moeten als verloren worden beschouwd. Rond 04:50 kwam er opnieuw een melding van een autobrand binnen op de Meldkamer Brandweer Noord-Nederland.

Ditmaal stond een auto aan de Groen van Prinstererstraat in brand. Ook deze auto ging verloren door de brand. De politie gaat bij deze branden uit van brandstichting. Zij zijn op zoek naar mensen die wellicht meer informatie hebben. Heeft u meer informatie omtrent deze autobranden bel met de politie op 0900-8844. Wilt u anoniem een melding maken bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of meldt via www.meldmisdaadanoniem.nl

Drie auto's uitgebrand in Harlingen

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!


Copyright © 2020 iFred