scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

KLOOSTER LIDLUM- Zondagmiddag werden aan de Kleasterwei bij Klooster Lidlum een aantal vaten met onbekende inhoud aangetroffen door een voorbijganger. De politie werd over de vondst van deze vaten ingelicht. Omdat de politie het vermoeden heeft dat het om afval afkomstig van de productie van synthetische drugs gaat werd ook de brandweer ingeschakeld om vast te stellen of er gevaarlijke stoffen/dampen aanwezig waren. Na metingen bleek dat er geen gevaar voor de omgeving was.

De brandweer heeft samen met medewerkers van de Gemeente Waadhoeke de vaten geborgen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de vaten.

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Drugsafval gedumpt in berm Klooster Lidlum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!


Copyright © 2020 iFred