scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

MINNERTSGA- Interventieteams van Politie Noord-Nederland hebben vrijdagochtend in Minnertsga een drugslab aan de Lange Dyk binnengevallen en vervolgens ontmanteld. Hierbij kregen zij onder andere ondersteuning van de Dienst Speciale Interventies (DSI), een politiehelikopter en de brandweer. 

In het drugslab werd amfetamine geproduceerd en was ten tijde van de inval in werking. Agenten vonden grondstoffen en een kleine hoeveelheid eindproduct. In het pand werden drie verdachten aangetroffen. Het gaat om een 71-jarige vrouw uit de gemeente Waadhoeke, een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 41-jarige man uit Deventer. Zij zijn aangehouden en worden verhoord. Naar hun rol wordt verder onderzoek gedaan.

Foto's: SRFotografie

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Drugslab Minnertsga ontmanteld

Tags: politie, drugs, Minnertsga, drugslab

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!