scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

FRANEKER- Dinsdagmiddag vond op de Burgemeester J. Dijkstraweg in Franeker een eenzijdig ongeval plaats. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer van Franeker gealarmeerd. De inzittende kwam vermoedelijk van de Burgemeester J. Dijkstraweg en reed vervolgens over de rotonde.

Hierbij raakte de auto een betonblok op de rotonde en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De auto raakte door de klap fors beschadigd. Van een beknelling bleek echter geen sprake.

De inzittende is gecontroleerd in de ambulance en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft tijdens het incident het verkeer geregeld.

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Ravage na eenzijdig ongeval Franeker

Tags: Franeker, ongeval, politie

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!


Copyright © 2020 iFred