scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Ernstig ongeval A31 nabij Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

MIDLUM- Op de A31, afslag Harlingen-Havens nabij Midlum vond vrijdagochtend een ernstig ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een bestelbus. Door nog onbekende oorzaak reed de bestelbus tegen de achterzijde van de vrachtwagen. De bestuurder van de bestelbus raakte bekneld in zijn voertuig.

Ambulancepersoneel van twee ambulances kreeg assistentie van het personeel van de traumahelikopter (MMT). Ook Brandweer Franeker werd gealarmeerd om hulp te verlenen. De bestuurder kon na enige tijd uit zijn benarde positie worden bevrijdt. Vervolgens werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De A31 in de richting van Harlingen was ten tijde van het ongeval afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het schip is later op de avond naar Harlingen gesleept.

Ernstig ongeval A31 Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

Ernstig ongeval A31 Midlum

Tags: brandweer, ongeval, traumahelikopter, Midlum, ambulance, politie, A31, mmt, verkeersongeval

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!