scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag 2020

LEEUWARDEN- Het Franse vliegkampschip FS Charles de Gaulle doet mee aan de luchtmachtoefening Frisian Flag 2020. Deze oefening wordt jaarlijks gehouden vanaf Vliegbasis Leeuwarden. De website Marineschepen.nl heeft de bevestiging gekregen dat het schip vanaf de Noordzee zal participeren in deze oefening. De rol die het ruim 260 meter lange en recentelijk gemoderniseerde schip zal gaan krijgen is nog niet bekend gemaakt.  Zeer waarschijnlijk zullen ook andere marineschepen meedoen aan deze grote oefening.

Hoewel de officiele datums voor Frisian Flag 2020 nog niet bekend zijn is het de verwachting dat deze eind maart - begin april gaat plaatsvinden. Meer informatie over de FS Charles de Gaulle en de participatie aan Frisian Flag 2020 vindt u op Marineschepen.nl

Frans vliegkampschip participeert in Frisian Flag 2020

Foto: Franse Marine

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!


Copyright © 2020 iFred