scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Man valt in ruim schip haven Harlingen

Man valt in ruim schip Harlingen

HARLINGEN- Zaterdagmiddag rukten hulpverleners groots uit voor een bedrijfsongeval aan de Lange Lijnbaan in Harlingen. Op een schip dat lag afgemeerd aan de kade bij een scheepswerf was een man enkele meters naar beneden gevallen in een ruim van het schip. Daarbij liep hij verwondingen op.

Ambulancepersoneel riep de hulp in van het Mobiel Medisch Team (MMT) dat per helikopter ter plaatse kwam en de brandweer van Harlingen. Zij kwamen met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse om tilassistentie te verlenen. Uiteindelijk werd ervoor gekozen om de gewonden met een kraan van de werf van het schip af te halen. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Man valt in ruim schip Harlingen

Man valt in ruim schip Harlingen

Man valt in ruim schip Harlingen

Tags: haven, Harlingen, brandweer, ambulance, schip, bedrijfsongeval, mmt

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!