scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Meerdere incidenten tijdens Oud en Nieuw

Meerdere incidenten Noordwest Friesland tijdens Oud en Nieuw

HARLINGEN- De jaarwisseling in regio Noordwest Friesland is op enkele plaatsen onrustig verlopen. Op de meeste plaatsen werd oud en nieuw ingetogen gevierd door de coronamaatregelen en het vuurwerkverbod.  Op enkele plaatsen in de regio moesten hulpverleners in actie komen.

Dit voor onder andere vechtpartijen, vernielingen en overlast van zwaar vuurwerk. Ook moest de brandweer van Harlingen en Franeker worden ingezet om buitenbranden te blussen. In Tzummarum werden brandweer en agenten belaagd toen er geprobeerd werd een vreugdevuur te blussen. Er raakte één agent lichtgewond nadat er een voorwerp tegen zijn hoofd werd gegooid. De ME kwam ter plaatse en één persoon werd aangehouden.

Onrust tijdens oud en nieuw Tzummarum

Onrust tijdens oud en nieuw Tzummarum

Tags: Harlingen, incidenten, brandweer, Franeker, politie, jaarwisseling, tzummarum

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!