scannernet logo
corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Kleine brand bij GGZ Harlingen

Kleine brand bij GGZ Harlingen

HARLINGEN- In de nacht van dinsdag op woensdag rukte de brandweer van Harlingen uit naar Medisch Centrum Harlingen (MCH) aan de Achlumerdijk. De meldkamer brandweer had vanaf deze locatie een brandmelding ontvangen. Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine brand aan de buitenzijde van het pand.

Omdat het een zorginstelling betreft werd uit voorzorg het sein 'middel-brand' gegeven waarop ook het korps van Witmarsum werd gealarmeerd. Ondanks dat het brandje voor de nodig rookontwikkeling zorgde was de situatie snel onder controle. Enkele bewoners moesten tijdelijk hun kamer verlaten. Na grondige ventilatie werd het pand weer vrijgegeven door de brandweer.

Kleine brand bij GGZ Harlingen

Tags: Harlingen, brandweer, brand, p2000, MCH

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!