scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Kotter zinkt in haven Harlingen

Kotter zinkt in Zuiderhaven Harlingen

HARLINGEN- Donderdagochtend zonk een kotter die afgemeerd lag aan de kade in de Zuiderhaven in Harlingen grotendeels. Het schip, dat al geruime tijd in de haven van Harlingen lag kwam nog door onbekende oorzaak in de problemen. Voorbijgangers merkten het probleem op.

Vanuit de Meldkamer Noord-Nederland werden politie-eenheden aangestuurd om de situatie te bekijken. Ter plaatse bleek het schip al voor een groot gedeelte onder water te liggen, enkele trossen voorkwamen dat het schip verder zou zinken. Bergingsbedrijf BDS heeft olieschermen geplaatst. Er wordt gekeken hoe de kotter geborgen kan worden.

Kotter zinkt in Zuiderhaven Harlingen

Kotter zinkt in Zuiderhaven Harlingen

Kotter zinkt in Zuiderhaven Harlingen

Tags: nieuws, haven, Harlingen, zuiderhaven

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!