scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Nieuwe ADSB/MLAT map online

Nieuwe ADSB/MLAT map Scannernet.nl online

HARLINGEN- Je hebt er even op moeten wachten maar de nieuwe ABSB/MLAT map op Scannernet.nl is online. Op deze interactieve kaart kun je militaire toestellen (o.a. gevechtsvliegtuigen & transportvliegtuigen) volgen maar ook de lifeliners (traumahelikopters) en politiehelikopters.

Niet alleen boven Nederland maar ook boven België en delen van Duitsland en Frankrijk. Samen met de live scanner stream Mil-air  geeft het je de mogelijkheid om deze interessante vluchten te volgen. De vernieuwde ADSB/MLAT is HIER te vinden. 

Nieuwe ADSB/MLAT map Scannernet.nl online

De ADSB/MLAT map (VRS) is samen met Dutchradar.nl ontwikkeld. Het 'hart' van de site Dutchradar.nl is een Nederlandse luchtvaartradar (met een groot ontvangstbereik, filter-opties & diverse map-layers) gevoed met data uit een eigen netwerk van ontvangers door heel Nederland en daarbuiten. Dutchradar.nl wil groeien naar een compleet platform waarop luchtvaart gerelateerde zaken vindbaar zijn, zoals een actueel luchtvaartregister, scannerfrequenties, NOTAM-kaarten & vliegveldinformatie.

Ook u kunt een bijdrage leveren aan het netwerk van ontvangers van Dutchradar door uw ADSB/Mode-s data te feeden naar Dutchradar.nl. Mocht u hier meer informatie over willen, uw ontvanger aan willen melden of een andere bijdrage leveren aan het platform Dutchradar: neem contact op met Dutchradar.nl

Dutchradar.nl

Tags: luchtvaart, ADS-B, militaire, kaart, ADSB, MLAT, Dutchradar

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!