scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Ongeval A31 Franeker door gladheid

Ongeval A31 Franeker door gladheid

FRANEKER- Plotselinge gladheid ten gevolge van een hagelbui heeft donderdagochtend 06:45 voor een fors ongeval op de A31 ter hoogte van Franeker gezorgd. Bij het ongeval waren diverse auto's betrokken. Naar het zich laat aanzien viel er één zwaargewonde bij het ongeval.

In eerste instantie leek de aanrijding te gaan om een eenzijdig ongeval waarbij een auto in de vangrail was belandt, maar uiteindelijke bleken er meer auto's bij betrokken.  Een van de auto's kwam in de bosschage naast de snelweg terecht. Ambulancepersoneel bekommerde zich samen met de gealarmeerde brandweer van Franeker om de slachtoffers, terwijl politie en Rijkswaterstaat de snelweg afzetten om een veilige werkomgeving te creëren. Door het ongeval ontstond een forse verkeersdrukte op de A31 en in en rondom Franeker. De A31 bleef ter hoogte van Franeker geruime tijd afgesloten. Een berger heeft de beschadigde voertuigen afgesleept.

Tags: brandweer, Franeker, ongeval, ambulance, politie, A31

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!