scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Personen te water Afsluitdijk: man gewond

Personen te water Afsluitdijk: man gewond

KORNWERDERZAND- Een groot aantal hulpdiensten rukten woensdagochtend, rond 07:20 uit voor een melding van een persoon te water op de Afsluitdijk ter hoogte van Kornwerderzand. Bij werkzaamheden in de haven van Kornwerderzand raakten twee personen te water.

Mogelijk stonden zij op een ponton.  Beide personen konden uit het water worden gehaald waarna eerste hulp werd verleend. De brandweer van Witmarsum en Harlingen, alsmede ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) ontfermden zich over de slachtoffers. Ook meerdere eenheden politie kwamen ter plaatse. Een slachtoffer werd met behulp van de brandweer vanaf het ponton gehaald. De toestand van de slachtoffers is niet bekend gemaakt.

Personen te water Afsluitdijk: man gewond

Tags: Harlingen, brandweer, witmarsum, ambulance, politie, p2000, Afsluitdijk, mmt, Kornwerderzand

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!