scannernet logo

corner left-topcorner right-top
Scannernet.nl

Actueel nieuws
corner left-bottomcorner right-bottom

Actueel nieuws

Op deze nieuwspagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden uit Harlingen en regio Noordwest Friesland

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven en zijn voorzien van foto's en/of video's. Klik op 'Lees meer' om het volledige artikel te openen. U kunt ons ook volgen via ons Twitter-account en Facebook-pagina voor meer actualiteiten uit de regio. Heeft u zelf nieuwsfeiten uit de regio of heeft u misschien foto's die passen bij één van de nieuwsitems? Stuur ons een e-mail via nieuws@scannernet.nl.

Sinterklaas onderweg naar Harlingen

Sinterklaas onderweg naar Harlingen

HARLINGEN- Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer onderweg naar Harlingen. Pakjesboot 517 heeft koers gezet richting Nederland en de verwachting is dat de boot op zaterdag 13 november rond 14.00 aan zal komen in Harlingen. Dit jaar zal de intocht door de corona-maatregelen enigszins anders verlopen. 

Pakjesboot 517 zal afmeren aan de Dokkade in Harlingen. Vanaf de keermuur is de intocht dan ook goed te volgen. Ook vanaf een deel van de Dokkade kan de binnenkomst van de Goedheiligman gevolgd worden. De loopbrug tegenover de Albert Heijn is geopend en ook is er toegang via de opgang bij de Aldi-Brouwdok. Toegang tot de Dokkade en de keermuur kan enkel en alleen met een geldige QR-code (vanaf 13 jaar). Nadat de Sint en de Pieten voet aan land hebben gezet zal het gezelschap richting het Hannemahuis gaan. Hier verblijft Sinterklaas samen met zijn Pieten tijdens de sinterklaasperiode.

Sinterklaas onderweg naar Harlingen

Tags: evenement, Harlingen, Sinterklaas, intocht, pakjesboot

Wij wensen u veel kijk- &

luisterplezier op Scannernet.nl!